Prevarant iz Hrvatske varao Bograđane!

Prevarant iz Hrvatske varao Bograđane!

22/04/2017 Off By

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su S.Š. (1977), državljanina Republike Hrvatske zbog postojanja osova sumnje da je na teritoriji grada Beograda izvršio više krivičnih dela prevara, lažno se predstavljajući kao radnik Televizije „Foks“


SUMNJA se da je S.Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri, statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije. Za tu uslugu uzimao je novac u iznosu od 40 do 50 evra zbog navodnog „regulisanja“ papira za odlazak u inostranstvo.

Osumnjičeni je obećavao i vlasnicima frizerskih salona i ugostiteljskih objekata da će u njihovim objektima snimati neke od televizijskih emisija, uzimajući novac u iznosu od 100 evra sa obrazloženjem da su to troškovi ugovora koje će oni naknadno samo potpisati sa televizijskom kućom.

Postoje osnovi sumnje da je S.Š. oštetio veći broj građana i privrednih subjekta, pa policija poziva oštećene da se, ukoliko osumnjičenog prepoznaju na fotografiji, jave na broj telefona 011/ 3008-140 u Policijsku stanicu Novi Beograd.

S.Š. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.♦