Beograd: Uhapšeni dileri droge

Beograd: Uhapšeni dileri droge

22/04/2017 Off By

 

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su 1.100 grama marihuane, 800 grama heroina, 90 grama smese paracetamola i kofeina, elektronske vagice za precizno merenje narkotika.

MUP je saopštio da su kod uhapšenih pronađena i dva pištolja sa municijom. Uhapšene su tri osobe osumnjičene za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 2,6 miliona dinara.

Prilikom hapšenja A. D. (1983), R. DŽ. (1985) i L. M. (1988), policija je na ulici pronašla paketić sa 100,15 grama heroina, za koji se sumnja da je jedan od njih odbacio od sebe. Kod R.DŽ. je pronađena električna vagica sa tragovima ove opojne droge, a kod kod L.M. manja količina marihuane.

Policija je, potom, na jednom auto placu na Zrenjaninskom putu, u upravnoj i pomoćnoj prostoriji pronašla četiri paketa sa oko 700 grama heroina, staklenu teglu, plastični balon i pet kesica sa 1.100 grama marihuane, oko 90 grama smese paracetamola i kofeina, dve električne vagice za precizno merenje sa tragovima heroina, kao i dva pištolja sa četiri komada municije.

Trojica osumnjičenih mladića, uz krivičnu prijavu, biće sprovedena nadležnom tužilaštvu. (Press MUP)♦