Demanovana laži: inicijativa Ne da(vi)mo Beograd poziva građane da izađu na izbore!

Demanovana laži: inicijativa Ne da(vi)mo Beograd poziva građane da izađu na izbore!

30/03/2017 Off By

KAKO NAM javljaju građani, u mnogim sandučićima u centru Beograda osvanulo je lažno pismo potpisano kao inicijativa Ne da(vi)mo Beograd, u kome se građani pozivaju da ne izađu na izbore.

Inicijativa Ne da(vi)mo Beograd poziva građane da u nedelju 2. aprila izađu na birališta u što većem broju, a ove prljave poteze, podmetačine, pretnje novinarima i aktivistima neka im posluže kao inspiracija jer će u suprotnom slučaju bahati nasilnici kojih ih organizuju i sprovode ostati na vlasti.

Naš stav o izborima je nepromenjen, podržavamo kandidaturu Saše Jankovića, a ceo tekst podrške možete naći na linku: http://bit.ly/2kwlhQJ

Ovo nije prvi put da se lokalna ekipa SNS-a predstavlja našim imenom. Podsećamo da su čak na prethodnim lokalnim izborima članovi SNS-a prijavili lažnu izborni listu pod nazivom “Patkica – Ne Beogradu na vodi” kako bi opozicionim partijama zabunom smanjili broj glasova.

Na linku možete pogledati kako je to izgledalo: https://goo.gl/JkAu0C

Bez obzira na ishod predsedničkih izbora, inicijativa Ne da(vi)mo Beograd će nastaviti da se odlučno bori da svi odgovorni za planiranje, organizovanje, sprovođenje i zataškavanje rušenja u Hercegovačkoj ulici snose odgovornost za svoja dela.

Neće proći!♦