Jeremić u Zapadnobačkom okrugu: Vodimo bitku za normalnu i pristojnu Srbiju

Jeremić u Zapadnobačkom okrugu: Vodimo bitku za normalnu i pristojnu Srbiju

22/03/2017 Off By

Jeremić je istakao da ne zna šta o činjenici da se u Somboru gasi kultura imaju da kažu oni koji se usuđuju da snimaju spotove u bibliotekama i koji u biblioteke ulaze samo da bi snimali spotove


PRILIKOM posete Zapadnobačkom okrugu, predsednički kandidat Vuk Jeremić istakao je da mi danas u našem javnom i medijskom prostoru bijemo bitku sa vulgarnošću, prostaklukom i propagandom.

„Mi se danas na ovim izborima ne borimo za glasove, mi se na ovim izborima borimo za normalnu, pristojnu i kulturnu Srbiju kakva je ona uvek bila i kakva verujem može ponovo da bude, i biće nakon ovih izbora“, rekao je Jeremić u Somboru.

„Ovo je kraj sa izuzetno dugom kulturnom, istorijskom, ali i privrednom tradicijom. Ovo je grad Konjevića, ovo je grad sa jednim od najpoznatijih teatara u našoj zemlji koji je i dan danaa itekako cenjen, ali ovo je opština u kojoj umire kultura. Ovo je opština u kojoj je zatvoreno 11 seoskih biblioteka“, rekao je Jeremić
Jeremić je istakao da ne zna šta o činjenici da se u Somboru gasi kultura imaju da kažu oni koji se usuđuju da snimaju spotove u bibliotekama i koji u biblioteke ulaze samo da bi snimali spotove.

Predsednički kandidfat Vuk Jeremić je posetio udruženje žena etno kuće „Majčino srce“ u selu Lalić, razgovarao sa meštanima Ratkova, a posetu završio u Somboru, razgovorom sa građanima i šetnjom centrom ovog grada.(Press Tim VJ)