Mali Zvornik: pritvorenik razoružao policajca!

Mali Zvornik: pritvorenik razoružao policajca!

22/03/2017 Off By

 

MINISTARSTVO unutrašnjih izdalo je saopštenje da je danas u Policijskoj stanici Mali Zvornik, osumnjičeni A.S. (1994) prilikom izvođenja iz prostorije za zadržavanje fizički napao policijskog službenika i oteo mu službeni pištolj, kao i da je potom, prilikom koškanja sa drugim policajcem koji je pokušao da ga savlada, povređen.
Naime, A.S. je prvo fizički napao policajca kome je oteo pištolj, koji je repetirao. U pomoć povređenom policajcu pritekao je drugi policijski službenik, koji se nalazio u drugoj prostoriji i koji je osumnjičenog upozorio da spusti oružje.
Osumnjičeni se oglušio o naređenje i fizički napao drugog policajca, kome je zadao više udaraca pištoljem po glavi. U koškanju između osumnjičenog i policijskog službenika, koji je pokušao da ga savlada, došlo je do opaljenja iz službenog pištolja i povređivanja osumnjičenog.
Osumnjičeni je savladan i upućen u zdravstvenu ustanovu, gde su mu na insistiranje lekara zbog pregleda skinute lisice. A.S. je to iskoristio i ponovo napao policijskog službenika.
A.S. je bilo određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.