Vuk Jeremić u Nišu: Ima nas malo više nego što su mislili!

Vuk Jeremić u Nišu: Ima nas malo više nego što su mislili!

19/03/2017 Off By
 Jeremić je rekao da je do izbora ostalo još dve nedelje, dovoljno da se setimo svih lažnih obećanja ove vlasti i razmislimo kako će ova
 zemlja izgledati u narednih pet godina
 
 

U NIŠU je danas održana „Šetnja za slobodu“ koju je predvodio predsednički kandidat Vuk Jeremić. Šetali su jer sve njegove pristalice
nisu mogle da stanu u salu Narodnog pozorišta.

Na čelu kolone u kojoj je bilo nekoliko hiljada ljudi bili su Vuk i Nataša Jeremić, predvođeni dobošarima, dok su okupljeni uzvikivali „Vuče, Vuče“ i „Pobeda, pobeda“.
“Drugu salu nisu hteli da nam daju. Gospodo, malo ste se prevarili. Čujem da je više ispred nego ovde i predlažem da ih ne ostavimo. ‘Ajmo svi napolje. Idemo do pobede”, rekao je Jeremić na izlazu iz Narodnog pozorišta. Jeremić je rekao da je do izbora ostalo još dve nedelje, dovoljno da se setimo svih lažnih obećanja ove vlasti i razmislimo kako će ova zemlja izgledati u narednih pet godina.
„Razlika između nas i njih je razlika između sunovrata i procvata. Sve je počinjalo u Nišu, uvek su se ovde izbori dobijali. Oni se nisu dobijali u Berlinu, nego ovde. Zato je meni drago da dok on ima Angelu Merkel, ja sa sobom imam Nišlije“, istakao je Jeremić okupljenima ispred Tržnog centra Kalča.
„Neka njemu i Angela Merkel, i Bil Klinton, i Toni Bler i MMF. Ja sam video sveta i umem da razgovaram sa njim. Bio sam i prvi i drugi na svetu, bez da sam pred bilo kime klečao. Nikada neću klečati. Neće klečati ni Srbija“, naglasio je Jeremić i poručio da će ove godine na Uskrs uskrsnuti i Srbija.
Jeremić je najavio da će od Srbije napraviti normalnu i uređenu državu zasnivanu na vladavini prava, gde će zakon biti isti za svakoga.
„Ima nas malo više nego što su mislili, a tek smo počeli“, istakao je Jeremić. „Veći štihovi od njih nisu uspeli da smire Srbiju, ne dajmo ih da nas bace na kolena. Nikada više Srbija da ne gleda u vlast kao u Boga, kao što je danas. Srbija je slobodna zemlja, slobodnih ljudi. Niko nije bogom dan, pa ni on. Zato 2. aprila za drugi krug. Srbija zna, zaokruži dva“.
Pored više hiljada ljudi, u šetnji su bili narodne poslanice Sanda Rašković Ivić i Dijana Vukomanović, lider Pokreta za preokret Janko Veselinović, lider Koalicije za Šumadiju Veroljub Stevanović i predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić.(Press TimVJ)