Boško Obradović: Vučiću, uhapsi mene – ostavi Čačak na miru

Boško Obradović: Vučiću, uhapsi mene – ostavi Čačak na miru

27/02/2017 Off By
Kada naplatite porez tajkunima, kad dodatno oporezujete strane banke koje iznose ogroman ekstraprofit iz ove države, kad strane investitore sprečite da ne plaćanju porez na ostvarenu dobit u Srbiji – onda se javite da prekontrolišete domaćeg privrednika

ODNOS aktuelne vlasti prema Čačku, kao najvećem opozicionom gradu u Srbiji danas, prevršio je svaku meru. Nakon ismevanja i vređanja „čačanskog akcentaˮ, zatim hapšenja 30 čačanskih saobraćajnih policajaca, ovih dana je zatvoreno 10 najvećih čačanskih restorana, kafana i kafića, kao i niz drugih preduzetničkih radnji, kaže narodni poslanik i predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović:
– Nemamo ništa protiv rada poreskih, tržišnih, sanitarnih i drugih inspekcija, ali se pitamo da li isto tako inspekcije ulaze u strane banke i strane firme u Srbiji ili se iživljavaju samo na domaćim preduzetnicima? Da li su u nekom drugom gradu zatvorili sve najveće restorane, kafane i kafiće?
Posebno je bedno i jadno da dok naš grad trpi ovu vrstu maltretiranja i ponižavanja od strane republičke vlasti o svemu tome ćute narodni poslanici iz Čačka, gradonačelnik Čačka i direktor Poreske uprave u Čačku. Da li se gospoda Mijailović, Parezanović, Todorović i Luković slažu sa ovakvim odnosom SNS prema našem gradu? Da li su oni izabrani na funkcije da služe interesima SNS ili interesima Čačana?
Kada naplatite porez tajkunima, kad dodatno oporezujete strane banke koje iznose ogroman ekstraprofit iz ove države, kad strane investitore sprečite da ne plaćanju porez na ostvarenu dobit u Srbiji – onda se javite da prekontrolišete domaćeg privrednika.
Kao predsednik poslaničke grupe Dveri u Narodnoj skupštini i predsednički kandidat ustajem javno protiv ovakvog odnosa republičke vlasti prema Čačku i pozivam Čačane da se zajedničkim snagama suprotstavimo novim beogradskim dahijama. Takođe, pozivam Aleksandra Vučića da – ako mu zbog Dveri smeta Čačak kao opozicioni i buntovnički grad – uhapsi mene, a Čačak ostavi na miru.(Press Dveri)