Tramp i Melanija pred razvodom?

Tramp i Melanija pred razvodom?

23/02/2017 Off By
Za razliku od Obame, Donald Tramp ostavlja utisak hladne osobe, bez manira niti ikakve želje da ugodi supruzi, što na Melaniju deluje depresivno, pa se par se sve više udaljava

POSLE objavljivanja slike na kojoj američki predsednik Donald Tramp dodiruje svoju suprugu Melaniju a ostala zatečena i pomalo zbunjena, stručnjaci koji se bave nefomalnom komunikacijom, odnosno govorom tela, objavili su svoju analizu o tome što se događa u braku Trampovih.

Za bivšu manekenku i model, osmeh na licu trebao bi da bude kao šetnja parkom. Njeno lice, kažu stručnjaci, otkriva da se Melanija oseća kao ptica u zlatnom kavezu i da u ulozi prve dame uopšte ne uživa.

Nakon što je Donald Tramp stupio na dužnost predsednika SAD-a, stručnjaci analiziraju njegovu retoriku, način komunikacije i govor tela, ali njihovih analiza nije pošteđena ni njegova supruga, prva dama Amerike, Melanija Tramp.

 

Džudi Džames, engleska stručnjakinja za govor tela, napominje kako Barak i Mišel Obama nisu krili bliskost u javnosti, a Obama se zaista trudio da pokaže koliko voli i obožava svoju suprugu. Za razliku od njega, Donald Tramp ostavlja utisak hladne osobe, bez manira niti ikakve želje da ugodi supruzi, što na Melaniju deluje depresivno, pa se par se sve više udaljava.

Melanija, in pored svoje lepoti, ostavlja utisak žene bez imalo samopouzdanja, a Trump se ne trudi ništa da promeniti po tom pitanju, već samo uživa u svim pogledima uperenim u njega. Umesto toga, najviše pažnje posvećuje svojoj mezimici Ivanki, dok Slovenka, prema mišljenju stručnjaka, više ni ne skriva prezir prema muškarcu s kojim je 12 godina u braku, piše Miror.(Agencije)