UHAPŠENI OBIJAČI STANOVA

04/12/2014 Off By

KRIMI ⇒U prvoj akciji uhapšen je Š.A. (1977), za koga se sumnja da je krivična dela vršio tako što je, uglavnom u prepodnevnim satima dolazio do stanova za koje se prethodno praćenjem uverio da su prazni, a potom pajserom otvarao prozore. Iz stanova je uzimao novac, zlato, oružje i tehničke aparate

Biro za saradnju s medijima MUP-alopov_v

 

BEOGRADSKA policija je u dve odvojene akcije uhasila dve osobe, zbog postojanja osnova sumnje da su na području Beograda izvršili više krivičnih dela teške krađe.
U prvoj akciji uhapšen je Š.A. (1977), za koga se sumnja da je krivična dela vršio tako što je, uglavnom u prepodnevnim satima dolazio do stanova za koje se prethodno praćenjem uverio da su prazni, a potom pajserom otvarao prozore. Iz stanova je uzimao novac, zlato, oružje i tehničke aparate.


UHAPŠEN PLJAČKAŠ APOTEKE

BRZOM akcijom beogradske policije, uhapšen je M.T.(1976) nakon izvršenog krivičnog dela razbojništva u apoteci na Vračaru.Osumnjičeni je, sa kapuljačom na glavi i pokrivenim licem sa duksericom, u popodnevnim satima ušao u apoteku i uz pretnju pištoljem od radnice oduzeo 10.000 dinara.
Prilikom hapšenja kod osumnjičenog su pronađeni pištolj i oduzeti novac.
M.T. se sumnjiči i da je u julu ove godine u istoj apoteci izvršio razbojništvo kada je odneo oko 25.000 dinara.
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti doveden nadležnom tužiocu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu.


On se sumnjiči i da je 24. septembra ove godine, izvršio provalu u stan jednog glumca, odakle je oduzeo zlatni nakit, satove, lap-top i revolver.

ZBOG postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe u jednoj menjačnici, uhapšen je N.N. (1988) iz Beograda.
Sumnja se da je krivično delo izvršio u noći između 27. i 28. novembra ove godine, tako što je pajserom otvorio ulazna vrata zgrade i menjačnice. Potom je demontirao dva sefa sa novcem, koji su prilikom hapšenja pronađeni kod njega.<


KRIMI

KRIMINAL412U AUTOBUSU PRIŠTINA NOVI PAZAR OTKRIVENO 150 KILOGRAMA REANOG DUVANA

KRIMI ⇒ Sumnja se da je pronađeni duvan vlasništvo suvozača, koji je po nalogu osnovnog javnog tužioca u

vrbasVRBAS: OTKRIVENI BATINAŠI LEKARA

KRIMI ⇒ Otac (1961) i sin (1986) terete se da su, u ponedeljak poslepodne, nasrnuli na lekara u

 

 

2911ŠVERCOVAO 35. 000 PAKLICA CIGARETA

KRIMI ⇒ Policija je na autoputu zaustavila teretno vozilo i detaljnim pregledom u skrivenom bunkeru tovarnog dela, pronašla

 

 

duvan2811POLICIJA ZAPLENILA 10 TONA DUVANA U LISTU

KRIMI ⇒ Radeći na ovom slučaju, policija je u jednoj od lokacija, pronašla osobu sa falsifikovanom ličnom kartom