Šešelj: Pobediću Vučića u drugom krugu predsedničkih izbora!

Šešelj: Pobediću Vučića u drugom krugu predsedničkih izbora!

16/02/2017 Off By
Šešelj je da Tomislav Nikolić nema ozbiljne šanse da uđe u drugi krug, zbog činjenice da je kompromitovan i sklon kriminalnim aferama. Predsednik Srpske radikalne stranke je istakao da bi najbolje bilo da sve televizije sa nacionalnom frekvencijom što pre počnu sa organizovanjem televizijskih duela

 

PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj istakao je na današnjoj konferenciji za medije da je pozitivno to što će se i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić kandidovati na predstojećim predsedničkim izborima.

Šešelj je ocenio da kandidaturom Tomislava Nikolića Aleksandar Vučić gubi svaku šansu da pobedi u prvom krugu. On je objasnio da se Nikolić odlučio na kandidaturu podstaknut podrškom Miroslava Miškovića i određenih zapadnih struktura. Predsednik Srpske radikalne stranke je naveo da su i Vučić, i Nikolić, i Jeremić i Janković prozapadni kandidati i da je jedino on proistočni kandidat koji se zalaže za pristupanje ODKB-u i što užu saradnju sa Ruskom Federacijom.
Lider Radikala je najavio da će sigurno ući u drugi krug predsedničkih izbora, gde će mu konkurent biti Aleksandar Vučić. Najavio je veoma tešku bitku i izrazio uverenje da će mu građani pokloniti poverenje i da će biti izabran za narednog predsednika Republike Srbije. Ocenio je da Tomislav Nikolić nema ozbiljne šanse da uđe u drugi krug, zbog činjenice da je kompromitovan i sklon kriminalnim aferama.
Predsednik Srpske radikalne stranke je istakao da bi najbolje bilo da sve televizije sa nacionalnom frekvencijom što pre počnu sa organizovanjem televizijskih duela. On je najavio da je spreman da se sa svakim od protivkandidata obračuna pred najširim srpskim auditorijumom i ocenio da bi to bila najbolja i najjeftinija predizborna kampanja.(Press SRS)