U AUTOBUSU PRIŠTINA NOVI PAZAR OTKRIVENO 150 KILOGRAMA REANOG DUVANA

04/12/2014 Off By

KRIMI ⇒ Sumnja se da je pronađeni duvan vlasništvo suvozača, koji je po nalogu osnovnog javnog tužioca u Raški saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznim proizvodima i nedozvoljena trgovina, a krivična prijava biće podneta u redovnom postupkuKRIMINAL412

 

Biro za saradnju s medijima MUP-a

ZAJEDNIČKOM akcijom pripadnika kriminalističke policije Policijske uprave u Kraljevu – Policijske stanice Raška i Bezbednosno-informativne agencije zaplenjeno je 150 kilograma rezanog duvana i tako presečen još jedan lanac trgovine akciznom robom.


MAĐARSKI GRAĐANIN ŠVERCOVAO CIGARETE

Policija je pretresom porodične kuće jednog Subotičanina, pronašla veću količinu dečje sportske garderobeCIGARETE412

SUBOTIČKA policija je, u dva odvojena pretresa na području ove policijske uprave, zaplenila 3.375 boksova cigareta i dečju odeću na kojoj su korišćene oznake poznatih proizvođača sportske opreme.
Pretresom kuće u Bajmoku, koju koristi osumnjičeni, policija je pronašla boksove cigareta, vrednosti 6.750.000 dinara, sa akciznim markicama Republike Srbije, Makedonije i Kosova, dok je jedan deo bio bez akciznih markica.
Protiv mađarskog državljanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćen promet akciznih proizvoda, podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
U DRUGOJ akciji, subotička policija je pretresom porodične kuće jednog Subotičanina, pronašla veću količinu dečje sportske garderobe.
On se sumnjiči da je nabavio i skladištio dečju odeću na kojoj su korišćene oznake poznatih proizvođača sportske opreme.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake ili usluga, protiv njega je podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku.<


Policijski službenici su na državnom putu Kosovska Mitrovica – Raška na mestu zv. „triangla“ u Raški, prilikom kontrole autobusa iz Novog Pazara, koji je saobraćao na relaciji Priština – Novi Pazar, u fabričkim šupljinama na mestu predviđenom za drugi rezervoar i u podu autobusa pronašli 15 kesa sa oko 150 kilograma rezanog duvana, bez prateće dokumentacije. Sumnja se da je pronađeni duvan vlasništvo suvozača, koji je po nalogu osnovnog javnog tužioca u Raški saslušan zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen promet akciznim proizvodima i nedozvoljena trgovina, a krivična prijava biće podneta u redovnom postupku.

Cigarete i vozilo su uz potvrdu privremeno oduzeli pripadnici poreske policije.<


KRIMI

vrbasVRBAS: OTKRIVENI BATINAŠI LEKARA

KRIMI ⇒ Otac (1961) i sin (1986) terete se da su, u ponedeljak poslepodne, nasrnuli na lekara u

 

 

2911ŠVERCOVAO 35. 000 PAKLICA CIGARETA

KRIMI ⇒ Policija je na autoputu zaustavila teretno vozilo i detaljnim pregledom u skrivenom bunkeru tovarnog dela, pronašla

 

 

duvan2811POLICIJA ZAPLENILA 10 TONA DUVANA U LISTU

KRIMI ⇒ Radeći na ovom slučaju, policija je u jednoj od lokacija, pronašla osobu sa falsifikovanom ličnom kartom

 

 

pančevoUHAPŠEN POMOĆNIK GRADONAČELNIKA PANČEVA ZBOG MITA

KRIMI⇒ Sumnja se da je D.Ž., u vremenskom periodu od oktobra 2013.godine do danas, kao član komisije za