U Cuk imagu 3. febraua Fijuk sajam!

U Cuk imagu 3. febraua Fijuk sajam!

29/01/2017 Off By

 

Na februarskom Fijuk sajmu, pored raznolikih štandova uživaćete u 8-bitnim melodijama DJ Branda, čiji je muzički bekgraund u velikoj meri osnovan na starim igricama, koji je sam i dizajnirao


 

U CUK IMAGU u Dečanskoj 14, 3. februara od 17 časova, okupiće se ekipa već dobro poznatih malih nezavisnih izdavača, crtača, i raznih drugih umetnika i izlagača koji će svoje unikatne radove predstaviti vama po šarmantnim sajamskim Fijuk cenama!

Fijuk sajam je jedno od retkih mesta gde možete da razgovarate sa stvaraocima oko njihovog rada da dobijete preporuke iz „prve ruke” od samih izdavača i tako da odaberete savršenu stvar za sebe.

Na februarskom Fijuk sajmu, pored raznolikih štandova uživaćete u 8-bitnim melodijama DJ Branda, čiji je muzički bekgraund u velikoj meri osnovan na starim igricama, koji je sam i dizajnirao. Možete da očekujete ritam i zvukove koji teraju telo da se giba, fuziju najrazličitijih žanrova, autorske stvari, poznate hitove, ali i njihovu kombinaciju. Muziku prepunu semplova iz starih kompjuterskih igrica, filmova, i narodne i zabavne muzike, a sve začinjeno osmobitnim chiptune i retro zvukom „veselih devedesetih”. Za klabere techno, za djuskače dance, za sentimentalne nešto lagano, što bi se reklo – za nekoga sve, za svakog po nešto. Uživaćete u ekspozivnim i brzim džangl-ritmovima i jednoj neponovljivoj kripto-rejv zabavi! Možda na kraju odlučite da vam je ovo klabing za petak! Ulaz je besplatan iz Dečanske 14.(Press Fijuk sajam)