Zorana Mihajlović: Vuk Jeremić lažni pomiritelj

Zorana Mihajlović: Vuk Jeremić lažni pomiritelj

15/01/2017 Off By

Mihajlovićeva navodi da „jedino što je Jeremić iskreno rekao jeste da se zalaže za povećanje lične potrošnje. Kako i ne bi, kada je građane Srbije njegovo predsedavanje Generalnom skupštinom UN koštalo nekoliko miliona dolara“


POVODOM objave Vuka Jeremića da će učestvovati na predsednučkim izborima reagovala je potpredsednica Vlade Zorana aMihajlović. U pisanoj izjavi medijima navodi da je „Vuk Jeremić uspeo svojom politikom da posvađa Srbiju sa najmoćnijim zemljama, a sada bi da kao predsednik Srbije bude pomiritelj u Srbiji. Zato je Jeremić ništa drugo nego lažni pomiritelj.

Molba: Vuk Jeremić

Jeremić kaže da voli Srbiju, ali mu očigledno ne smeta da posle kandidovanja po svetu Srbiju ipak stavi u položaj rezervne domovine. Kao što neće biti iznenađenje ako posle propasti na predsedničkim izborima ponovo napusti Srbiju u trci za nekom drugom međunarodnom funkcijom“.

Mihajlovićeva navodi da „jedino što je Jeremić iskreno rekao jeste da se zalaže za povećanje lične potrošnje. Kako i ne bi, kada je građane Srbije njegovo predsedavanje Generalnom skupštinom UN koštalo nekoliko miliona dolara“.

– Uverena sam da građani Srbije nisu zaboravili na vreme kada su Vuk Jeremić i njegova stranka vodili ovu zemlju. I mi smo tu da ih podsetimo.