VUČIĆ SA PREDSEDNIKOM IZRAELA REUVENOM RIVLINOM

01/12/2014 Off By

POSETA ⇒Premijer Vučić je naglasio da je došao u Izrael kako bi investirao u budućnost odnosa dve zemlje

Press služba Vladeizrael3

 

PREDSEDNIK Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u popodnevnim satima u Jerusalimu sa predsednikom Države Izrael Reuvenom Rivlinom.
“Želim da pojačamo saradnju naše dve zemlje i da nastavimo prijateljske odnose naša dva naroda”, istakao je u otvorenom obraćanju predsednik Rivlin.
Premijer Vučić je naglasio da je došao u Izrael kako bi investirao u budućnost odnosa dve zemlje. Teme razgovora bile su jačanje trgovinske i ekonomske, ali i političke saradnje. Naglašeno je da treba raditi na unapređenju saradnje i u drugim sferama, sportu i kulturi.
Srpski premijer je istakao da je važno privući što veći broj investitora iz Izraela, što će dovesti do dobrobiti za obe zemlje.
Premijer Vučić zahvalio je predsedniku Rivlinu na principijelnom stavu po pitanju Kosova i Metohije, kao i na podršci koju Izrael pruža Srbiji u međunarodnim organizacijama.<


POVEZANO>

VUČIĆ SA PREDSEDNIKOM IZRAELA REUVENOM RIVLINOM

izrael3

POSETA ⇒Premijer Vučić je naglasio da je došao u Izrael kako bi investirao u budućnost odnosa dve zemlje Press služba Vlade   PREDSEDNIK Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u popodnevnim satima u Jerusalimu sa predsednikom Države Izrael Reuvenom Rivlinom.

MEĐUNARODNA AKTIVNOST: VUČIĆ U IZRAELU

izrael

VESTI ⇒ Dvodnevnu posetu Izraelu premijer Vučić započeće obilaskom Memorijalnog kompleksa Jad Vašem u Jerusalimu i susretom sa predsednikom Vlade Države Izrael Benjaminom Netanijahuom Press služba Vlade