Beogradski sajam – Najveći zabavni park na Balkanu

Beogradski sajam – Najveći zabavni park na Balkanu

22/12/2016 Off By

 

Fantastični Beogradski novogodišnji festival, čiji se programi održavaju u monumentalnim halama 1 i 2 Beogradskog sajma, uveliko traje i čini srećnima sve one koji su željni igre, zabave, provoda, druženja, praznične kupovine i ugođaja, a prvenstveno decu.

Tako su svakog radnog dana, u Hali 2, i to od 11, 16 i 18 časova, na programu čak po tri novogodišnje predstave ili muzička šou programa za decu, a subotom i nedeljom, od 11 i 18 časova, i mlađe i one starije posetioce obradovaće kompletni muzičko-scenski spektakli, u kojima učestvuju i koje vode sve sami poznati pozorišni i muzički ansambli i učesnici – Minja Subota, Leontina, Peđolino i brojni drugi… Ulaz na sve ove programe je besplatan, a organizovan je i besplatan gradski prevoz do Beogradskog sajma.



Trenutno najveći zabavni park na Balkanu, takođe u sklopu Beogradskog novogodišnjeg festivala, sa adrenalinskim vrteškama, ringišpilima i drugim neverovatnim izazovima, nalazi se u grandioznoj Hali 1. Pod kupolama ovog čudesnog zdanja, posetioci mogu da na jednom mestu dožive svet mašte, iskušenja, igre, stalnih iznenađenja, ali i znanja i takmičarskog duha. “Zelena oaza” u Atrijumu Beogradskog sajma namenjena je ljubiteljima konja i svima drugima koji do sada nisu imali priliku da uživaju u lepoti, vrlinama i druženju sa ovim plemenitim životinjama.

Sve vreme posetiocima je na raspolaganju i izuzetan izbor robe široke potrošnje – od novogodišnjih poklona i prehrane do računara i bele tehnike.

 Radno vreme Beogradskog novogodišnje festivala je od 11 do 20 časova. Ulaz na sve sadržaje je besplatan. Parking se plaća 200 dinara za ceo dan.(Press Sajama)