Policija zaplenila tonu duvana i 650 litara nafte

Policija zaplenila tonu duvana i 650 litara nafte

15/12/2016 Off By

U PANČEVU policija je zaplenila više od tone duvana i više od 650 litara naftnih derivata. Pronašla je i oduzela više od 1.000 kilograma sušenog duvana u listu, prilikom pretesa na više lokacija na području Kovina. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe, protiv dvadeset devetogodišnjeg i četrdeset devetogodišnjeg muškarca iz okoline Kovina, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Smederevu.




Prilikom kontrole putničkog vozila u Vršcu policija je pronašla više od 50 kilograma rezanog duvana. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda protiv dvadeset osmogodišnjeg muškarca iz Vršca, biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Vršcu.

Na putu Kovačica – Pančevo u kombi vozilu, kojim je upravljao trideset četvorogodišnji muškarac pronađeni su naftni derivati, bez porekla. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena trgovina protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.