Turistička organizacija Srbije na sajmu WTM 2016 u Londonu

Turistička organizacija Srbije na sajmu WTM 2016 u Londonu

07/11/2016 Off By

U okviru obeležavanja 160 godina od rođenja Nikole Tesle, na štandu će se predstaviti Putevi kulture Tesle (Tesla Ways), a za posetioce će biti tokom celog dana svih dana trajanja sajma organizovana animacija na štandu Tesla Escape Room


BEOGRAD.- U okviru promotivnih aktivnosti na inostranim tržištima, Turistička organizacija Srbije organizuje objedinjeno predstavljanje turizma Srbije na sajmu World Travel Market (WTM) 2016 u Londonu, koji se održava se od danas do 9. novembra u ExCeL-u.

Za potrebe predstavljanja turizma Srbije, Turistička organizacija Srbije je zakupila izložbeni pros tor veličine 94,5m² (štand broj EU 650). Na štandu će biti promovisana turistička ponuda gradova, pre svega Beograda, ali i Novog Sada kao Evropske prestonice kulture 2021, aktivan odmor u prirodi – biciklizam i pešačenje, ture vezane za istorijsko nasleđe, vino i gastronomiju kao i najznačajnije manifestacije u Srbiji.

Pored Turističke organizacije Srbije, na štandu turizma Srbije učestvuju Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Vrnjačke Banje, Turističko sportski centar Zlatar, organizatori putovanja iz Srbije Glob Metropoliten Tours, Kon Tiki Travel i Terra Travel, hoteli Radisson Blu Old Mill Beograd i MK Resort Kopaonik, kao i Air Serbia.

U okviru obeležavanja 160 godina od rođenja Nikole Tesle, na štandu će se predstaviti Putevi kulture Tesle (Tesla Ways), a za posetioce će biti tokom celog dana svih dana trajanja sajma organizovana animacija na štandu Tesla Escape Room.

U utorak, 8 novembra u 18.00 sati, na štandu turizma Srbije biće održan prijem – koktel za predstavnike medija i za poslovne partnere, na kome ćemo predstaviti novitete u turizmu Srbije i uz muziku koju će miksati DJ služiti specijalitete hrane i pića iz Srbije.

Tri sajamska dana u Londonu biće prilika da se na samom štandu TOS-a održe mnogobrojni sastanci sa predstavnicima globalne turističke industrije, dok direktorku TOS-a Mariju Labović očekuje i značajan broj zakazanih intervjua za velike britanske i svetske medijske kuće, poput BBC Travel, Independent, Telegraph, World Travel Channel, Guardian i drugih.(Press TOS-a)