Sajam nameštaja od 8. do 12. novembra

Sajam nameštaja od 8. do 12. novembra

02/11/2016 Off By
Ovogodišnje izdanje  Sajma nameštaja,  kako su rekli na Konferenciji za medije, akcent  stavlja na poslovni segment i u njegovom fokusu su kompanije „okrenute dizajnu, inovacijama, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja“

Ranka Čičak

BEOGRAD.-  Od 8. do 12. novembra  u nekoliko hala Beogradskog sajma održaće se 54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije. Na današnjoj Konferenciji za medije  organizatori su potsetili da je to „najvažniji događaj  u jugoistočnoj Evropi“ i da se  paralelno sa Sajmom nameštaja održava  i Sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije.

Ovogodišnje izdanje  Sajma nameštaja,  kako su rekli na Konferenciji za medije, akcent  stavlja na poslovni segment i u njegovom fokusu su kompanije „okrenute dizajnu, inovacijama, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja“. Da je to dobra koncepcija potvrdile su velike svetske kompanije koji će na Sajmu izložiti svoje najnovije proizvode. Dolaze i najveće dizajnerske kompanije nameštaja. Među njima su  i poznate  italijanske  kompanije Alivar i Segis.

Dolaze    profesori i studenti  Šumasrskih fakulteta iz Srbije, Fakulteta za umetnost i dizajn, Univerziteta „Džon Nezbit“, Visoke  škole likovnih i primenjenih umetnosti strukovn6+ih studija iz Beograda i druge obrazovne institucije.

Najbolji izlagači biće adekvatno nagrađeni. Čeka ih Zlatni ključ. Dodeliće ga međunarodni žiri  sastavljen od eksperata iz nekoliko država Evrope.

Potsetimo da će se svečano otvaranje Sajma održati  8. novembra u 11 časova u Hali 4. Ulaznice su 100 dinara za pojedinačne posetioce i 200  za grupne posete. Učenici i studenti stručnih škola su privilegovani. Ne plaćaju ulaznice. Cena parkinga je 100 dinara.