Ukrali humanitarne plastične čepove

Ukrali humanitarne plastične čepove

25/10/2016 Off By

 

Policija je uhapsila F. A. (1989), M. V. (1994) i šesnaestogodišnjaka iz Novog Sada, kao i M. G. (1978) sa područja Žablja, koji se terete da su provalili u kuću koju je zakupilo ovo Udruženje građana i ukrali oko dve tone plastičnih čepova, dvoje invalidskih kolica i dva bicikla

NOVI SAD.- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, efikasnim operativnim radom, rasvetlili su krivično delo teška krađa, počinjeno na štetu Udruženja građana „Čepom do osmeha“ i uhapsili četvoricu osumnjičenih za ovo krivično delo.
Policija je uhapsila F. A. (1989), M. V. (1994) i šesnaestogodišnjaka iz Novog Sada, kao i M. G. (1978) sa područja Žablja, koji se terete da su provalili u kuću koju je zakupilo ovo Udruženje građana i ukrali oko dve tone plastičnih čepova, dvoje invalidskih kolica i dva bicikla.
Policija je pronašla deo ukradenih stvari i vratila Udruženju, a istragom će biti utvrđene sve okolnosti i činjenice u vezi sa ovim slučajem.
Trojici punoletnih osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak. Uz konsultacije sa nadležnim tužilaštvom, osumnjičeni maloletnik biće procesuiran u skladu sa zakonom.(Press MUPA)