Niš: Sednica Vlade Srbije

Niš: Sednica Vlade Srbije

15/10/2016 Off By

 

Premijer Vučić rekao je da je njegova želja da Srbija postane moderna, ekonomski uspešna zemlja zadovoljnih građana. On je istakao da je Vlada do sada postigla dobre rezultate, ali je neophodno stalno raditi na strateškim ciljevima i najboljim načinima kako da se oni ostvare

NIŠ.- Vlada Republike Srbije održala je danas drugu tematsku sednicu sa predstavnicima Svetske banke.

Predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić izrazio je zadovoljstvo što je sednica Vlade održana u Nišu i zahvalio regionalnoj direktorki za Jugoistočnu Evropu Elen Goldstin, šefu Kancelarije Svetske banke u Srbiji Toniju Verhejenu, kao i šefu delegacije EU u Srbiji Majklu Devenportu na pomoći koju pružaju Vladi Srbije.

Premijer Vučić rekao je da je njegova želja da Srbija postane moderna, ekonomski uspešna zemlja zadovoljnih građana. On je istakao da je Vlada do sada postigla dobre rezultate, ali je neophodno stalno raditi na strateškim ciljevima i najboljim načinima kako da se oni ostvare.

Regionalna direktorka Svetske banke Elen Goldstin izjavila je da je počastvovana što ima mogućnost da sarađuje sa kabinetom premijera Vučića i da je impresionirana rezultatima koje je Vlada do sada postigla. Goldstin je istakla da će Svetska banka pružiti svaku pomoć srpskoj Vladi.

Gosti na današnjoj sednici bili su i konsultanti Svetske banke Vilijam Isaks i Rej Šostak koji su preneli svoja iskustva iz oblasti strateškog planiranja i kreiranja efikasnih timova.(Press Vlade)