Skupština Srbije: Šešelj traži zatvor sa Zoranu Mihajlović

Skupština Srbije: Šešelj traži zatvor sa Zoranu Mihajlović

13/10/2016 Off By

 

Zorana Mihajlović je žena sa zadatkom .Ona ima misiju da je njenim šefovima bolje što je Srbiji gore. Zato je forsiraju za ministra u svim naprednjačkim vladama, a planiraju je i za predsdnika Republike.Tu ćemo je ja ili Maja da je zbrišemo već u prvom krugu

Rank Čičak


BEOGRAD.- Poslnici Skupštine Srbje raspravjali su danas o zajmu Azerbejdžana Srbiji za izgradnju deonice puta Ljig- Boljkovci – Takovo i Takovo – Preljina i to je bio povod da rusofili napadnu teškim optužbama ministarku saobraćaja, Zoranu Mihajlovic.

Najžešći je bio Vojislav Šešelj:

– Zorana Mihajlović neprekidno sputava sklapanje svih mogućih poslova sa Rusima, Kinezima, Azerbejdžancima i drugim firmama koje nisu američke ili evropske. Problem s izgradnjom Koridora 11 je izmišljen da bi se azerbejdžanske firme izbacile sa srpskog tržišta.Svetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj i Evropska investiciona banka uzimaju 2 posto kamate, ali one apsolutno odlučuju ko će biti izvođači radova. Onda nam se desi da poslove dobiju na brzinu sklepane firme, ljudi koji imaju uticaj u ovim bankama i ostvaruju ogroman profit. Nekima, poput Alpine, dešava se i da propadnu u našoj zemlji i ostave nas u dodatnim dugovima. Zbog toga je opasno uzimati kredite od ovih banaka. Azerbejdžanska firma koja izvodi radove na Koridoru skoro sav materijal nabavlja iz Srbije.To je ogromna korist, ali Zorana Mihajlović je žena sa zadatkom .Ona ima misiju da je njenim šefovima bolje što je Srbiji gore. Zato je forsiraju za ministra u svim naprednjačkim vladama, a planiraju je i za predsdnika Republike.Tu ćemo je ja ili Maja da je zbrišemo već u prvom krugu. Nedavno je izmislila da je nivo kolovoza u tunelima upravo završenim za 30 santimetra viši od dozvoljenog i da zbog toga ne mogu proći visoki kamioni i šleperi. To je izmišljeno da se okleveta azerbejdžanska firma kao nesposobna da rukovodi radovima.To bi uništilo i domaću firmu Planum, jednu od retkih koju dosmanlije nisu uspeli da unište. Planum je dovukao sa ruskog gradilišta ogromnu mašinu da ostruže tavanicu tunela. Nije bilo potrebno, a zamislite koliko je skupo. Naše su firme propale, jer je počelo forsiranje divljih firmi sa zapada. To je započeo još Zoran Đinđić. On je sa Čumetom registrovao firmu na železničkoj stanici u Beču i dao joj da asfaltira po celoj Srbiji. Zato je došlo do sukoba između Surčinskog i Zemunskog klana, a Đinđić je platio glavom, a vi ste istragu zataškavali 12 godina. Nije valjda sada Planum Vučićev? Podvala sa 30 santimetra nižim tunelima je razlog da Zorana ode u zatvor, a ne samo da bude smenjena. Šta nam se još dešavalo oko koridora? Sećate li se seče hrasta i drugih veštačkih skandala. Hrast se mogao zaobići. Možda nam je sve i krenulo naopako zato što je hrast srušen. Namerno ga je oborila Zorana.