Kim Kardašijan opljačkali su Srbi i Hrvati

Kim Kardašijan opljačkali su Srbi i Hrvati

06/10/2016 Off By

 

Pink Panteri imaju muda i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su ‘džentlmeni lopovi’ i ne nanose ozlede svojim žrtvama. Upravo to je razlog zašto mislim da su Pink Panteri opljačkali Kim, oni su stručnjaci”, izjavio je bivši član ove bande Pavle Stanimirović

LONDON.- Poznata banda Pink Panter koja je godinama strah i trepet slavnih i bogatih odgovorna je za pljačku Kim Kardašijan, tvrdi bivši član bande Pavle Stanimirović.

Zvezda reality showa je, kako tvrdi Stanimirović, bila laka meta za istočno evropske kriminalce koji su pljačku dobro isplanirali.

“Svi znaju da je Kim Kardashian laka meta. Ona je sama, a znate ko su ljudi koji rade u uslužnim djelatnostima u Parizu i po Evropi. To su Srbi i Hrvati. Oni rade kao konobari, vratari, čistači, a ima ih i u modnoj industriji. Svi oni imaju prijatelje, koji imaju prijatelje, koji imaju prijatelje. Najlakše je okrenuti telefon i reći: ‘Hej, Kim Kardašijan je ovdje u sobi i tako dalje i tako dalje’. Znate li koliko brzo oni sve organiziraju? Oni poznaju teren, poznaju hotel, jer je ona već nekoliko puta bila tu” – rekao je je Pavle reporteru za Deji Bests. Tvrdi da je pljačka unaprijed isplanirana, a još jedan detalj ukazuje na to da su pljačku doista izveli zloglasni Pink Panterovci.

“Samo su je čekali. Znali su da dolazi na Nedelju mode. To je posao iznutra, planiran unapred i uspeli da ga ostvare. Ona im je pomogla tako što je objavljivala slike s nakitom na društvenim mrežama. Pink Panteri su visokoobrazovani, u treningu, govore više svetskih jezika. Pink Panteri imaju muda i to pokazuju ponovo i ponovo. Oni su ‘džentlmeni lopovi’ i ne nanose ozlede svojim žrtvama. Upravo to je razlog zašto mislim da su Pink Panteri opljačkali Kim, oni su stručnjaci”, izjavio je Pavle Stanimirović.

Slavna starleta opljačkana je u ponedjeljak nakon revije. Prema policijskom izveštaju u oružanoj pljački učestvovalo je pet osoba, a Kim je navodno bila zavezana u kadi. Tokom napada nije ozlijeđena, ali je pretrpela veliki šok. Prema procenama pljačkaši su sa sobom odneli nakit vredan 8,5 miliona funti. U posljednjih 30 godina zloglasna banda ukrala je nakit u vrednosti više od 280 miliona funti. Nadimak Pink Panther dobili su posle pljačke 2003. godine u Londonu kada su sakrili dijamant u kremu za lice baš kao i u filmovima “Pink Panther”.