Otvoren 41. Međunarodni sajam medicine i stomatologije

Otvoren 41. Međunarodni sajam medicine i stomatologije

06/10/2016 Off By

 

Medident traje do subote, 8. oktobra, a u petu deceniju postojanja ušao je kao najznačajnija medicinska sajamska manifestacija u regionu

BEOGRAD.-Sajam posvećen zdravlju, preventivi, savremenim načinima lečenja i promociji naučnih dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije – 41. Međunarodni sajam medicine i stomatologije, svečano je otvoren na Beogradskom sajmu.

Medident traje do subote, 8. oktobra, a u petu deceniju postojanja ušao je kao najznačajnija medicinska sajamska manifestacija u regionu.

Rukovodeći se dobro poznatom parolom da je „bolje sprečiti nego lečiti“, posebna pažnja ove godine posvećena je preventivnoj stomatologiji. Da i u ovoj oblasti ima prioriteta, a to su deca, dovoljno govori podatak da je Medident otvorila prof. dr Mirjana Ivanović, redovni profesor Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu i specijalista dečje i preventivne stomatologije.

Medident je stručna manifestacija koja na jednom mestu zdravstvenim radnicima predstavlja svetske novitete u dijagnostici, lečenju i medicinskoj opremi. Nešto više od 100 izlagača predstavlja najsavremenije proizvode i usluge iz zemalja širom sveta – Nemačke, Italije, Kine, Poljske, Rusije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Finske, Švajcarske, SAD, Japana i Bugarske.

Medident je manifestacija namenjena i širokoj publici, koja u naredna tri dana na štandovima izlagača može da obavi niz konsultativnih pregleda i isproba različite preparate i aparate.

Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara. Ulaznice za grupne posete koštaju 150 dinara.(Press Sajma)