OD 27. DO 30 NOVEMBRA

25/11/2014 Off By

Dva «snežna Sajma»

Za oba vlada veliko interesovanje, nesamo kod turističkih radnika, već i kod građana koji će ovde moći da kupuju jeftiniju zimsku opremu, a i da onu staru zamene za novu. Osim toga, moći će da se kupe 10 i više posto jeftinije karte za skijanje na Kopaoniku i naruče jeftinije turističke aranžmane za zimovanje i doček nove godine

Ranka Ćičak406223_sajam-zimske-o

DVA sajma vezana za sport i sneg održaće se u od 27. do 30 novembra u Beogradu. To su Dvadesetdeveti međunarodni sajam zimske opreme turizma i rekreacije Ekspozim i Sajam sporta. Za oba vlada veliko interesovanje, nesamo kod turističkih radnika, već i kod građana koji će ovde moći da kupuju jeftiniju zimsku opremu, a i da onu staru zamene za novu. Osim toga, moći će da se kupe 10 i više posto jeftinije karte za skijanje na Kopaoniku i naruče jeftinije turističke aranžmane za zimovanje i doček nove godine.
Najveće srpski skijaško udruženje, Ski Bas će u petak popodne prikazati film Sandija Muroveca, trenera prvakinje skijanja Tine Maze. Murovec će biti i počasni gost sajma. Sve manifestacije Ekspozima održavaće seu hali 4.
U isto vreme će se u hali 2 , u organizaciji Ministarstvas omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije održati Sajam sporta.
Gradska služba spasavanja Srbije prikazaće svoje akcije. Nju čini 200 aktivnih spasilaca, planinara, speleologa, ronilaca, skijaša, paraglajdista.
Asocijacija Sport za sve će prikazati svoje aktivnosti- rekreaciju na Kopaoniku, snežne avanture na Tari, zimsku rekreaciju dece na Zlatiboru, rekreativce na Jahorini, Divčibarama, beogradsku biciklijadu ieko park u Prućcu.
Opština Majdanpek će prikazati Rajkovu pećinu uz finansijsku podršku Evropske unije i austrijske agencije ADA.
Najnovije proizvode prikazaće 150 najpoznatijih svetskih firmi. Tu je skijaška , planinarska , fitnes oprema, najmoderniji ski kombinezoni, kape, naočare, ski odela, jakne. Zatim, ATV fozila, motorne sanke, medicinski preparati za soortiste. Najviše pažnje privlače proizvodi Sport vizion, ĐAK, NISPORT, PLANRT BIKE, BEOSPORT, CTC UNITE; GUEVARA, ESENSA, FARMA LOGIC, MARCONI:, Sposto.vi itlagači će odobravati popuste od 20 do 70 .
Združena skijalšta Slovenije dolaze s ponudom slovenačkih skijačkih centara. Svoje skijaške centre predstaviće i bugarsko preduzeće Borovec. Crna Gora će predstaviti Kolašin, Žabljak i Budvu. Sarajevo- Jahoinu.. Srbija – Kopaonik i njegove apartmane Kraljevi čardaci i Mujen.
Cena ulaznice za oba sajma je 300 za pojedinačne i 150 dinaraza grupne posete.
Sajam sporta otvoriće ministar Vanja Udovičić u četvrtak u12 sati u hali 2 i, a jedan sat kasnije će poznati skijaš Jure Košir u hali 4 otvoriti Ekspozim. <


DOGAĐAJI

 

strefanovićRAZGOVARALI SRPSKI I TURSKI MINISTAR UNUTRAĐNJIH POSLOVA

  Turska traži ubicu Marka Ivkovića   Tom prilikom turski ministar unutrašnjih poslova obavestio je Stefanovića da je

 

ZORANA BEČBEČ: SAMIT CENTRALNO – EVROPSKE INICIJATIVE (CEI)

  Srbija stabilan partner u regionu BEČ ⇒ Na skupu u Beču usvojena je i Deklaracija koja, kako

 

studenti511SAMOORGANIZOVANI STUDENTSKI POKRET: PRIVATNO OBEZBEĐENJE ZABRAVILO STUDENTE

Policija – otključala Fakultet STUDENTI ⇒ Studenti i studentkinje Filozofskog fakulteta okupljeni u Samoorganizovani studentski pokret imaju razloga

sedlarevic20140923RASVETLITI SINOĆNJI INCIDENT U NOVOM SADU

Potrebna posebna Policijska uprava za Vojvodinu LSV: ⇒ Nakon vesti da je sinoć napadnuta aškalijska porodica, policijsko saopštenje