Drugi donatorski koncert Ansambla Kolo za Školu za decu sa smetnjama u razvoju „Novi Beograd“.

Drugi donatorski koncert Ansambla Kolo za Školu za decu sa smetnjama u razvoju „Novi Beograd“.

26/09/2016 Off By

 

-Predstojeći donatorski koncert predstavlja nastavak uspešne saradnje Ansambla KOLO i Pozorišta „Atelje 212“. Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje i donatore da pomognu i doprinesu lepoti življenja, obrazovanja i vaspitanja., kaže direktor Ansambla Kolo Vladimir Dekić

BEOGRAD.- Celovečernjim koncertom, u sredu 28. septembra u 20 časova u Pozorištu „Atelje 212,“ Ansambl Kolo nastavlja sa akcijama na polju društvene odgovornosti. Celokupan prihod od prodaje ulaznica biće doniran namenski za prikupljanje sredstava za opremanje prostora dnevnog boravka Škole za decu sa smetnjama u razvoju „Novi Beograd“.

O nastavku saradnje i ciljevima donatorskog koncerta, Vladimir Dekić direktor Ansambla Kolo je rekao:

-Osnovna škola „Novi Beograd“ postoji i radi 46 godina, kao jedina škola na području GO Novi Beograd, koja se bavi vaspitanjem i obrazovanjem dece sa smetnjama u razvoju. Osobenost škole čini individualni pristup, primena posebnih savremenih metoda i programa kao i primena najnovijih dostignuća asistivne tehnologije u radu.


kolo2


Upravo iz potrebe za primenom najsavremenijih sredstava, Ansambl, u saradnji sa Ateljeom 212, održao je prvi donatorski koncert 12.oktobra 2015.godine na kojem su prikupljena sredstva za opremanje senzorne sobe OŠ „Novi Beograd“. Na taj način značajno je poboljšan kvalitet rada i postignuća u radu sa decom sa smetnjama u razvoju, na veliko zadovoljstvo dece, defektologa i roditelja.

-Predstojeći donatorski koncert predstavlja nastavak uspešne saradnje Ansambla KOLO i Pozorišta „Atelje 212“. Ovom prilikom pozivamo sve ljude dobre volje i donatore da pomognu i doprinesu lepoti življenja, obrazovanja i vaspitanja.“

Ulaznice po ceni od 400 dinara mogu da se nabave na biletarnici Pozorišta „Atelje 212“.(foto Jelene Janković)