Olimpijsko košarkaško finale sa ministrom Dačićem i američkim ambasadorom Skotom

Olimpijsko košarkaško finale sa ministrom Dačićem i američkim ambasadorom Skotom

22/08/2016 Off By

pressRanka Čičsk

MINISTAR spoljnih poslova  Ivica Dačić i američki ambasador Kajl Skot gledali su večeras,  zajedno sa novinarima, olimpijsko finale košarkaških reprezentacija Srbije i SAD.

Pre utakmice novinari su postavili suvišno pitanje za koga navijaju. Amerikanac je rekao – za Ameriku. Ivica Dačić je rekao da smo mi mala zemlja, ali imamo dobre sportiste: „Ako pobedimo to bi bio fenomenalan uspeh.  Amerikanci su najbolji na svetu, ali su i naši košarkaši dobri. Možemo da napravimo čudo. Ali najvažnije je da se družimo. Da zajednički  gledamo utakmicu. Nadam se da neće biti navijačkih sukoba. Verujem da će ovo veče biti prijatno“

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tokom večeri druženje je bilo prijatno i na kraju su svi ipak čestitali Amerikancima.

Na poluvremenu slike za uspomenu: sleva na desno Dlavica Gligorović (RZS), ambasador Kajl Skot, Ranka Čičak (BERB) Ministar Ivica Dačić, Bičjana Đivković (SPA)

Na poluvremenu slike za uspomenu: sleva na desno Slavica Gligorović (RTS), ambasador Kajl Skot, Ranka Čičak (BERB) Ministar Ivica Dačić, Biljana Živković (SPA)

Ambasador Skot nas je častio svojim čokoladnim tortama sa američkom zastavicom, a u Klubu poslanika, gde se gledala ova utakmica, bilo je mnogo srpskih specijaliteta i dobrih vina.

Na poluvremenu su napravljene slike za uspomenu: Sleva na desno Dlavica Gligorović (RZS), ambasador Kajl Skot, Ranka Čičak (BERB) Ministar Ivica Dačić, Bičjana Đivković (SPA)