Šarović: Radio-televizija Srbije obmanjuje javnost u službi režima!

Šarović: Radio-televizija Srbije obmanjuje javnost u službi režima!

18/08/2016 Off By

ZAMENIK predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da srpski radikali najoštrije osuđuju državni vrh Republike Srbije zbog tople dobrodošlice i crvenog tepiha sa kojim su dočekali osvedočenog srpskog neprijatelja Džozefa Bajdena.

Šarović je podsetio da su radikali održali protest pre dva dana i podsetili čitavu javnost u Srbiji na samo neke od brojnih izjava Džozefa Bajdena koje su bile usmerene protiv srpskog naroda. On je dodao da je Bajden jedan od glavnih promotera nezavisnosti Kosova i Metohije i dokazani srpski neprijatelj. Uprkos ovim informacijama, državni režim ga je dočekao uz najviše počasti i pokušao da ubedi sve građane Srbije kako je on, naš veliki prijatelj. Šarović je naveo da je tim činom državno rukovodstvo Republike Srbije lupilo je šamar svim građanima Srbije i još jednom ubilo sve one koji su stradali tokom zločinačke NATO agresije.

Srpska radikalna stranka jedina je organizacija na političkoj sceni koja je smogla snage i hrabrosti da organizuje protest i da pozove srpsku dijasporu u Americi da glasa za Donalda Trampa, jer nema goreg rešenja od kontinuiteta dolaska na mesto predsednika Amerike Hilari Klinton i Džozefa Bajdena.

Šarović je osudio domaće medije koji gotovo da nisu izveštavali o skupu Srpske radikalne stranke i istakao da su mnogo ozbiljnije i opširnije reportaže priredili svetski mediji (Rojters, Vašington post i mnogi drugi). Radio-televizija Srbije je protestu srpskih radikala posvetila svega desetak sekundi, čime je dokazano da ova televizija radi u službi režima a ne u službi istinitog informisanja građana Srbije.(Press SRS)