Šešelj učestvuje u predizbornoj kampanji u CG

Šešelj učestvuje u predizbornoj kampanji u CG

24/07/2016 Off By

 

“Gde god je NATO čizma i gde odlučuju Vašington, Berlin i Brisel, Vojislav Šešelj mora da traži dozvolu za ulazak. Time i na ovu okupiranu teritoriju, koja se zove Crna Gora, a koja je za nas uvek srpska, zabranjen je ulazak Šešelju”, kaže Mirčić


CRNOGORSKI dnevnik Dan prenosi izjavu potpredsednika SRS-a i poslanik u Skupštini Srbije Milorad Mirčić da će ova stranka izaći na parlamentarne izbore u Crnoj Gori zakazane za 16. oktobar, a u predizbornoj kampanji će učestvovati i lider radikala Vojislav Šešelj.

Mirčić kaže da “ako mu dozvole ulazak u CG, Šešelj će učestvovati u kampanji:

“Gde god je NATO čizma i gde odlučuju Vašington, Berlin i Brisel, Vojislav Šešelj mora da traži dozvolu za ulazak. Time i na ovu okupiranu teritoriju, koja se zove Crna Gora, a koja je za nas uvek srpska, zabranjen je ulazak Šešelju”, kaže Mirčić.

Mirčić podseća i da je SRS učestvovala na svim dosadašnjim izborima u Crnoj Gori. Očekuje da će ta stranka na oktobarskim izborima ostvariti rezultat koji će joj omogućiti učešće u parlamentranom životu.

Mirčić je najavio pomoć crnogorskim radikalima od stranačkih kolega iz “svih srpskih zemalja u izbornoj kampanji”.

Mirčić još kaže da “pomoć Vojislava Šešelja kao pojedinca je i te kako značajna. On će se, ako mu dozvole ulazak u Crnu Goru, aktivno uključiti u kampanju”, najavio je Mirčić.

“Naš program predviđa da Crna Gora konačno postane demokratska država u kojoj će parlament imati najznačajniju ulogu. Država, u kojoj će Vlada, na osnovu programa i svojih aktivnosti, nastojati da izvuče Crnu Goru iz dužničkog ropstva, iz ovog nepodnošljivog stanja porobljenosti i vazalstva”, rekao je za Dan Mirčić. (Izvor Dan)♦