“Crv” sumnje: U masakru u Minhenu nije bio samo jedan napadač?

“Crv” sumnje: U masakru u Minhenu nije bio samo jedan napadač?

24/07/2016 Off By

 

Mediji i nemačka policija su nagovestili da je možda bilo više napadača, ali tako što nisu naveli na konferenciji za novinare


napadac2NEMAČKA policija je u petak pred medijima izjavila da je napadač, nakon što je ubio devet osoba, izvršio saomoubistvo.

Međutim, policijski zvaničnici nisu sa sigurnošću rekli da je u napadu učestvovala samo jedna osoba, ostavljajući otvrenu put za daljnu istragu, piše portal “Indeksonline”.

Danas je na društvenim mrežama postavljena fotografija koja izaziva sumnju o broju napadača. Kako je moguće da se, kako se na video snimku vidi 18-godišnji napadač puca iz vatrenog oružja, gdje je na sebi imao majicu s kratkim rukavima i crnim cipelama, a da se na fotografiji na kojoj se vidi “napadač” kako je izvršava samoubistvo, on nosi bluzu sa dugim rukavima i bele patike? Ova dilema navodi na sumnju da je na mestu masakra u Minhenu bilo više napadača. Mediji i nemačka policija su nagovestili da je možda bilo više napadača, ali tako što nisu naveli na konferenciji za novinare.

Podsjećamo da je u napadu na tržni centar “Olimpia” u petak poginulo deset osoba (uključujući i samog napadača), od kojih je troje bilo sa Kosova, troje Turaka, dvoje iz Nemačke, i jedan Grk.♦