Saopštenje Pokreta DJB: Podneto još šest tužbi zbog laži o Saši Raduloviću

Saopštenje Pokreta DJB: Podneto još šest tužbi zbog laži o Saši Raduloviću

20/07/2016 Off By
Nove tužbe su podnete zbog tekstova u kojima je Saša Radulović predstavljen kao kriminalac koji je opljačkao sve čega se dohvatio. Glavni “dokazi” u ovim tekstovima su volšebno “saznajemo” i izjave Vučićevih “analitičara” i “stručnjaka”

PROTIV vlasnika i urednika Informera i Alo, portala Srbija Danas i Vidovdan i televizija RTV Pančevo i TV Studio B podnete su tužbe Višem sudu u Beogradu zbog laži i uvreda iznetih protiv Saše Radulovića u poslednjih mesec dana. Pokret Dosta je bilo podneo je ranije 16 tužbi protiv propagandnih glasila Aleksandra Vučica.

Nove tužbe su podnete zbog tekstova u kojima je Saša Radulović predstavljen kao kriminalac koji je opljačkao sve čega se dohvatio. Glavni “dokazi” u ovim tekstovima su volšebno “saznajemo” i izjave Vučićevih “analitičara” i “stručnjaka”.

Dosta je bilo tvrdi da se ova orkestrirana kampanja protiv Saše Radulovića vodi se iz kabineta mandatara. Vučić preko svojih propagandnih glasila koji bi hteli da se nazovu medijima, lažima pokušava da diskredituje pokret Dosta je bilo i Sašu Radulovića da bi uništio jedinu pravu opoziciju i alternativu nesposobnoj vlasti koja od Srbije pravi partijsku državu.♦