Stefanović razgovarao sa ambasadorom Velike Britanije Kifom

Stefanović razgovarao sa ambasadorom Velike Britanije Kifom

12/07/2016 Off By

 

U oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala u poslednje dve godine unapređena je saradnja dveju policija, rekao je ministar Stefanović, istakavši da je Velika Britanija značajan partner


MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije Denisom Kifom o dosadašnjoj uspešnoj saradnji policija dve zemlje i problemu iregularnih migracija.

– U oblasti borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala u poslednje dve godine unapređena je saradnja dveju policija, rekao je ministar Stefanović, istakavši da je Velika Britanija značajan partner.
Ambasador Kif je naglasio da je jedan od prioriteta Velike Britanije stabilnost Zapadnog Balkana, kao osnov napretka regiona. Velika Britanija će, bez obzira na njihove političke odluke, podržavati Srbiju na evropskom putu.
Ministar Stefanović upoznao je ambasadora Kifa sa merama koje Srbija preduzima na polju iregularnih migracija naglasivši da je naša zemlja potpuno posvećena rešavanju tog problema. (Press MUPA)♦