Težak zloćin: silovao pa ubio trogodišnju devojčicu!

Težak zloćin: silovao pa ubio trogodišnju devojčicu!

10/07/2016 Off By

 

Vladimir Rebić je rekao da je policija zbog sumnje da je počinio teško ubistvo uhapsila V. R. (1988), kome je određena mera zadržavanja do 48 časova i koji je nakon saslušanja, u prisustvu policijskih službenika i tužioca, priznao ovaj težak zločin


VRŠILAC dužnosti direktora policije Vladimir Rebić izjavio je danas da se u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, noćas dogodio stravičan zločin u kome je trogodišnja devojčica prvo silovana, a potom ubijena.

Rebić je dodao da je policija zbog sumnje da je počinio teško ubistvo uhapsila V. R. (1988), kome je određena mera zadržavanja do 48 časova i koji je nakon saslušanja, u prisustvu policijskih službenika i tužioca, priznao ovaj težak zločin.

Policiji je sinoć oko 21.30 majka prijavila nestanak trogodišnje ćerkice, koja je bila na rođendanu kod komšinice. Policija je odmah započela potragu za devojčicom, ali i za osumnjičenim V. R. za koga su gosti na rođendanu izrazili sumnju da je odveo devojčicu“, precizirao je Rebić.

Nepunih sat vremena kasnije, kako je objasnio, osumnjičeni je pronađen.

Rebić je dodao da je osumnjičeni pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova odveo do mesta gde je pronađeno telo devojčice, u šumi na 600-700 metara od kuće u kojoj je bio rođendan.♦