Novi Sad: otkrivena grupa dilera droge

Novi Sad: otkrivena grupa dilera droge

09/07/2016 Off By

 

Pretresom više stanova u Novom Sadu, inspektori kriminalističke policije pronašli su 2.117 grama praha za koji sumnjaju da je amfetamin, 22 grama “ekstazija”, oko 27 grama marihuane, 1,7 grama kokaina i oko 678 grama supstance za “miksovanje” narkotika


PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su kriminalnu grupu, osumnjičenu za nelegalnu trgovinu narkoticima i zaplenili više od dva kilograma droge, dva pištolja i znatnu sumu novca.

Pretresom više stanova u Novom Sadu, inspektori kriminalističke policije pronašli su 2.117 grama praha za koji sumnjaju da je amfetamin, 22 grama “ekstazija”, oko 27 grama marihuane, 1,7 grama kokaina i oko 678 grama supstance za “miksovanje” narkotika.

Pronađene su i dve digitalne vage, oprema za pakovanje droge, 120 komada municije i novac, u različitoj valuti, u ukupnom iznosu od oko 16.500 evra, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Zbog osnovane sumnje da su učinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su Novosađani O. N. (1994), D. K. (1998) i N. Đ. (1993).

Određeno im je zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, a u zakonskom roku biće dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak. ♦