ALEKSANDAR VUČIĆ RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA

ALEKSANDAR VUČIĆ RAZGOVARAO SA GRAĐANIMA

08/07/2016 Off By

 

Premijer je rekao da je veoma zadovoljan jer su on i njegovi saradnici iz različitih ministarstava danas uspeli da nekim ljudima obezbede posao, i to onima sa deficitarnim zanimanjima, da je najlakše bilo naći rešenja za zdravstvene probleme koje su imali pojedini građani


Ranka Čičak

ALEKSANDAR VUČIĆ danas je razgovarao sa 86 građana koji su se najčešće žalili da ne mogu da nađu posao i da ne mogu da reše zdravstvene probleme.

Vučić je najavio da će takve sastanke sa građanima nastaviti i ubuduće i da će građani sa njim moći da razgovaoraju dva puta mesečno, jednom u Beogradu, a jednom u nekom drugom mestu u Srbiji.

Premijer je rekao da je veoma zadovoljan jer su on i njegovi saradnici iz različitih ministarstava danas uspeli da nekim ljudima obezbede posao, i to onima sa deficitarnim zanimanjima, da je najlakše bilo naći rešenja za zdravstvene probleme koje su imali pojedini građani.

Upitan da li je bilo mnogo primedbi na pravosuđe, rekao da se postupke sudova nije žalilo previše ljudi, te da su ljudi uglavnom imali potrebu da reše životne probleme.

Ocenivši da je veoma teško u jednom danu imati praktično 86 sastanaka, što je i bio njegov današnji razgovor sa građanima, Vučić je rekao da upravo zbog toga nije siguran da može da izdrži drugačiji tempo nego da se takvi sastanci ubuduće održavaju dva puta mesečno.

Građani su se već pre pet sati okupili ispred Vlade Srbije, kako bi došli na red, a pošto se mnogi od njih do sada nisu prijavili to su učinili na licu mesta, popunjavajući pismeni zahtev.

Među njima je dosta građana koji su došli iz unutrašnjosti.♦