NA SVEČANOJ VEČERI U PARIZU: RAMA SLAVIO ROĐENDAN, DAČIĆ PEVAO

NA SVEČANOJ VEČERI U PARIZU: RAMA SLAVIO ROĐENDAN, DAČIĆ PEVAO

08/07/2016 Off By

Ovo inače nije prvi put da Dačić peva na samitima. Pre dve godine je u Beogradu kada je tamo prvi put došao Edi Rama pevao sličan repertoar u koji je ubacio i jednu pesmu Šabana Šaulića


PORTAL Express.hr piše da je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić zgrozio je zapadne lidere na svečanoj večeri u Parizu posle nedavne konferencije o zapadnom Balkanu.

On je naime, dobro raspoložen na večeri koju je organizirao francuski predsednik Fransoa Oland, iz sveg glasa pevao albanskom premijeru Ediju Rami.

Naime, Rama je te večeri slavio rođendan i zaželeo je da mu Dačić nešto otpeva. Dačić nije previše razmišljao i otpevao mu “O sole mio” i “Santa Lucia”. Prije nego što je počeo, pitao je – a gde je orkestar?

Dačić je potom, ‘a cappella’ i na, kako naglašava Express, potpuno zgražavanje Angele Merkel i domaćina Olanda pevao Rami.

Ovo inače nije prvi put da Dačić peva na samitima. Pre dve godine je u Beogradu kada je tamo prvi put došao Edi Rama pevao sličan repertoar u koji je ubacio i jednu pesmu Šabana Šaulića.

Dačić je tada posebnu pažnju, dok je pevao romantične stihove, izrazio prema Vesni Pusić, koja je na sumit došla kao hrvatska ministarka spoljnih poslova.

Ivica Dačić je poznat po tome da u javnosti često zapeva, a najpoznatije mu je izvođenje “Miljacke”, navodi zagrebački portal.♦