NIŠ: IZBODENA DVA MLADIĆA

NIŠ: IZBODENA DVA MLADIĆA

03/07/2016 Off By

S.S. se nakon hirurške intervencije oporavlja i trenutno nije životno ugrožen – izjavio je Miodrag Lazić, direktor niškog Urgentnog centra


DVOJICA mladića iz Niša izbodena su nožem oko dva sata iza ponoći u kafiću “Klinika” u niškoj Tvrđavi, a njihov napadač S. M. (21) je odmah uhapšen.
Do nesreće je došlo nakon kraće rasprave. S. M. je potegao nož i zadao jedan ubod u rame M.T. (33) dok je S.S. (23) ubo više puta nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.
Mladići su zbrinuti u Urgentnom centru niškog Kliničkog centra gde je ustanovljeno da je M. T. lakše povređen dok je S. S. hitno operisan.
Radi se o teškim povredama grudnog koša i trbuha koje su u trenutnu nastanka bile opasne po život.

S.S. se nakon hirurške intervencije oporavlja i trenutno nije životno ugrožen – izjavio je Miodrag Lazić, direktor niškog Urgentnog centra.

Niška policija saopštila je da je S.M. određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za ubistvo u pokušaju biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Da potsetimo da je u istom kafiću 28. avgusta 2011. godine ubijen Nišlija Dragan Dukić. Njega je jednim ubodom noža u srce života lišio njegov sugrađanin Nikola Rančić.

On je prošle godine pravosnažno oslobođen optužbe za ubistvo jer je ustanovljeno da je nož potegao u nužnoj odbrani. I ovoj tragediji prethodila je bezazlena svađa.(Agencije) ♦