Noćna galerija Petak: prva samostalna izložba Lene Vasović

Noćna galerija Petak: prva samostalna izložba Lene Vasović

15/06/2016 Off By

 

Da potsetimo ljubitelje umetnosti da se noćna galeriji Petak nalazi u Lominoj ulici br. 14 u Beogradu.Radno vreme noćne galerije je svim večerima od 20 časova osim ponedeljkom


UDRUŽENJE Kreativna fabrika, u noćnoj galeriji Petak, u okviru projekta DosijeUmetnik predstavlja prvu samostalnu izložbu digitalnih grafika, mlade umetnice velikog talenta Lene Vasović.

lena 2Otvaranje izložbe je u četvrtak 16. juna u 20.30 časova i biće otvorena do 23. juna 2016.

Da potsetimo ljubitelje umetnosti da se noćna galeriji Petak nalazi u Lominoj ulici br. 14 u Beogradu.Radno vreme noćne galerije je svim večerima od 20 časova osim ponedeljkom.

Lena Vasović je rođena 4. decembra 2002. u Beogradu.

Počela je da crta u obdaništu Pčelice na Novom Beogradu i od tada nije prestala.

Kad je imala otprilike 8 godina otkrila je mangu i anime, pa je nekoliko godina pohađala beogradsku školu mange Sakurabana. Izlagala je nekoliko puta na konvencijama Čibikon. Takođe je izlagala u njenoj osnovnoj školi Laza Kostić. Učestvovala je i na više takmičenja, a nagrađivana je na konkursu “Moj kraj priče” kao i od časopisa Vitez.

Od ove godine pohađa Centar za likovno obrazovanje Šumatovačka. Planira da upiše Školu za dizajn, a posle neku likovnu akadamiju.

Ne zaboravite – ovo je Lenina prva samostalna izložba.(Press DodijeUmetnik)♦