Libek zahteva ostavku Nebojše Stefanovića!

Libek zahteva ostavku Nebojše Stefanovića!

13/06/2016 Off By

Ministar policije nakon napada na medije nema više nikakav kredibilitet i mora da ode sa funkcije, navodi se u saopštenju Libertarijanskog kluba Libek


 

LIBERTARIJANSKi klub Libek traži ostavku ministra policije Nebojše Stefanovića: Nakon namernog dopuštanja “herojima” u fantomkama da vezuju naše sugrađane i ruše im imovinu, očekivali smo da ministar reaguje i smeni načelnika beogradske policije.

On ne samo da to nije uradio, već se pridružio orkestriranoj hajci na građane koji su prinuđeni da na ulici traže pravdu zbog zločina u Hercegovačkoj i retke medije koji objektivno izveštavaju o protestima inicijative “Ne davimo Beograd”.

Optuživanje televizije N1 da želi da predsednik Vlade Aleksandar Vučić završi kao diktator Moamer Gadafi najbolje govori o stavu Nebojše Stefanoviću prema samom Vučiću. Ipak, ma koliko Vučića smatrao diktatorom, Stefanović kao ministar nema pravo da vrši tako brutalan pritisak na N1 ili bilo koji drugi medij, niti da rečnikom najgorih teoretičara zavere iz devedesetih crta metu na leđima novinara optužujući ih za nekakvo “balkansko proleće”.

Zbog plagiranog doktorata, nereagovanja policije u slučaju “Hercegovačka” i pritiska na medije, zahtevamo od Nebojše Stefanovića da podnese ostavku na mesto ministra policije, a od mandatara Aleksandra Vučića da mu iz istih razloga ne poveri nijedno mesto u budućoj Vladi”.(Press Libeka)♦