Beograd: Uhapšeni lopovi iz Starog grada

Beograd: Uhapšeni lopovi iz Starog grada

03/06/2016 Off By

Osumnjičeni K.D. (1991), M.V. (1966) i maloletna sedamnaestogodišnjakinja se terete da su juče, u prepodnevnim satima, iz stana oštećene oduzeli izvesnu količinu nakita


PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, neposredno nakon izvršenja krivičnog dela teške krađe u Dubrovačkoj ulici na opštini Stari grad, uhapsili su tri osobe, osumnjičene da su izvršile ovo delo.

Osumnjičeni K.D. (1991), M.V. (1966) i maloletna sedamnaestogodišnjakinja se terete da su juče, u prepodnevnim satima, iz stana oštećene oduzeli izvesnu količinu nakita. Krivično delo su izvršili tako što su K.D. i maloletna devojka došle do stana, pozvonile na vrata i kada su se uverile da u stanu nema nikoga, štel ključem su polomile cilindar bravu ulaznih vrata. Potom su polomljeni deo brave vratili u ležište, ušle u stan i nakon premetačine oduzele nakit. Za to vreme, M.V. ih je čekao u kolima.

Kod njih je prilikom hapšenja pronađen predmet kojim je izvršena krađa, kao i nakit.

Sumnja se da su njih troje na ovaj način izvršile više krivičnih dela teške krađe na području Beograda i gradova širom Srbije, gde su iz stanova i kuća oduzimali novac, zlato, nakit, ručne satove i sitnu tehniku.

Osumnjičeni K.D. i M.V. će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu, dok će protiv maloletne devojke biti podneta krivična prijava.(Press MUPA)♦