Noć muzeja u Turističkoj organizaciji Srbije

Noć muzeja u Turističkoj organizaciji Srbije

19/05/2016 Off By

 

To će se dogoditi u subotu, 21. maja od 17 do 1 čas. Izložba će biti održana u prostorijama TOS-a u Čika Ljubinoj 8 (prvi sprat)


Sandra Vlatković

TURISTIČKA organizacija Srbije poziva građane da proputujete kroz istoriju, umetnost i najlepše predele naše zemlje na interaktivnoj izložbi „Moja Srbija“ u okviru manifestacije „Noć muzeja“. To će se dogoditi u subotu, 21. maja od 17 do 1 čas. Izložba će biti održana u prostorijama TOS-a u Čika Ljubinoj 8 (prvi sprat).

U okviru izložbe „Moja Srbija“, povodom obeležavanja jubileja 160 godina od rođenja Nikole Tesle, biće predstavljen „Tesla escape room“, u saradnji sa „Adrenaline escape rooms“ iz Beograda. Ova zabavna igra pruža Vam priliku da pokažete svoje umeće: rešite zagonetke logičkim razmišljanjem i timskim radom, i tako uđete u tajanstveni svet Nikole Tesle! Pozitivan stav, i pozitivni odgovori doneće i različite nagrade!

Prateći deo postavke izložbe biće Instagram boks koji će našim posetiocima omogućiti da svoju omiljenu Instagram fotografiju sa putovanja po Srbiji ili sa Noći muzeja u Turističkoj organizaciji Srbije dobiju u fizičkom obliku – kao polaroid fotografiju. ♦