Izbori 2016: DSS i Dveri ulaze u Skupštinu Srbije

Izbori 2016: DSS i Dveri ulaze u Skupštinu Srbije

04/05/2016 Off By

 

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić rekla je da je Vučić uspeo da ujedini opoziciju protiv izborne krađe i da je i pored satanizacije koalicija DSS-Dveri postigla uspeh


 

KOALICIJA DSS – Dveri na ponovljenim parlamentarnim izborima osvojila 1.998 glasova od 8.285 izašlih birača, što predstavlja 25 odsto.

“Čestitam svim građanima koji su se borili protiv krađe i zaštitili izbornu volju, ovo je daleko više od našeg zbira 24 aprila, građani su se probudili i poslali poruku da neće SNS uređivati Srbiju, videćete da se Srbija promenila u ovih deset dana i da je opozicija ojačala”, rekao je Boško Obradović, lider Dveri koalicioni partner DSS.

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić rekla je da je Vučić uspeo da ujedini opoziciju protiv izborne krađe i da je i pored satanizacije koalicija DSS-Dveri postigla uspeh.

“U Užicu smo osvojili preko 39 odsto, a premijer 41, u Beogradu na Novom Beogradu 322 glasa, DS 20, DJB 76, SNS 264, SRS 8. Uprkos lažima i krađama naša koalicija je u parlamentu, zahvaljujem narodu koji više nije mogao da trpi laži i prevare, proradio je inat. Zahvaljujem kolegama iz durgih stranaka, Vučić je razvio solidarnost među strankama koje žele da se bore za slobodnu Srbiju u kojoj nema krađe na izborima”, rekla je Sanda Rašković IvićnaKonferenciji za medije u sedištu njene stranke.♦