Kaluđerica: efikasna akicija policije

Kaluđerica: efikasna akicija policije

04/05/2016 Off By

 

Policijski službenici Interventne jedinice – 92 su odmah po prijavi zaustavili automobil iz kog je D.A. istrčao i krenuo da beži, ali ga je policija sustigla i uhapsila. Prilikom pregleda kod osumnjičenog su pronađeni pištolj i paket sa materijom bele boje za koju se sumnja da je „spid“


BRZOM i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Interventne jedinice – 92, za nepunih 20 minuta uhapsili su jutros D.A. (1976) osumnjičenog da je hicem iz pištolja ranio jednu osobu u Kaluđerici, a zatim pobegao.

Jutros, oko 8 sati, osumnjičeni je u dvorištu kuće ranio u nogu 45-godišnjeg muškarca, a zatim se automobilom udaljio u nepoznatom pravcu.

Policijski službenici Interventne jedinice – 92 su odmah po prijavi zaustavili automobil iz kog je D.A. istrčao i krenuo da beži, ali ga je policija sustigla i uhapsila. Prilikom pregleda kod osumnjičenog su pronađeni pištolj i paket sa materijom bele boje za koju se sumnja da je „spid“.

Takođe, u vozilu je pronađeno 106 grama materije bele boje za koju se sumnja da je „spid“, paket sa 20 grama materije zelene boje za koju se sumnja da je marihuana i vaga za precizno merenje.♦