Boba Živojinović: Imao sam romansu sa princezom Dajanom

Boba Živojinović: Imao sam romansu sa princezom Dajanom

29/04/2016 Off By

Navodna romansa tenisera i britanske plemićke, desila se tokom braka Lejdi Di sa princom Čarlsom, tako da je izjava Bobe Živojinovića izazvala lavinu komentara


BIVŠI srpski teniser i muž folk pevačice LEPE BRENE, Slobodan Boba Živojinović, uzburkao je celu britansku javnost izjavom da je bio u vezi sa nikad prežaljenom princezom Dajanom, krajem osamdesetih godina.

Živojinović je, kako prenosi britanski “Daily mail”, izjavio da je postao blizak sa Lejdi Di, nakon jednog meča na Vimbldonu.

“Posle jednog meča, mi je prišla i pitala me da li imam najbrži servis na svetu. Nakon što sam joj odgovorio potvrdno, pitala me je da li još uvek dobro serviram. Ubrzo smo počeli da se viđamo”, izjavio je Živojinović.

Bivši teniser je dodao i da, iako je imala ulaz u VIP ložu, Dajana nikad nije želela da odatle gleda meč, već iz prvih redova kako bi mu bila bliža.

“Ona je bila fascinantna osoba. Sa njom ste stvarno mogli da pričate o svemu. Ne bih previše pričao o tome, jer ona nije više sa nama”, kazao je Živojinović.

On je dodao i da se njegov sin Filip (iz vanbračne zajednice sa Zoricom Desnicom) seća princeze, napomenuvši da je Dajana bila sjajna sa decom.

Navodna romansa tenisera i britanske plemićke, desila se tokom braka Lejdi Di sa princom Čarlsom, tako da je izjava Bobe♦