TOS na  sajmu turizma u Nišu

TOS na sajmu turizma u Nišu

26/04/2016 Off By
Na ovogodišnjem sajmu u Nišu predstavlja se preko 130 izlagača iz Srbije i regiona, turističke organizacije, turističke agencije i turoperateri koji ce predstaviti posebnu sajamsku ponudu za predstojecu letnju sezonu, kao i hotelijeri i klubovi ekstremnih sportova

 

Sandra Vlatković

TURISTIČKA organizacija Srbije (TOS), predstavlja objedinjenu turističku ponudu naše zemlje na danas otvorenom 17. Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora, koji se održava u niškoj hali “Čair” do 28. aprila.

U centralnom delu hale 4 niškog sajma, na štandu TOS – a predstavljaju se turističke atrakcije naše zemlje, dok se posebna pažnja posvecuje promociji mogucnosti koje Srbija turistima pruža kad su u pitanju aktivni odmor, ali i bogatoj gastronomskoj ponudi.
Sajam su otvorili Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić, direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović, gradonačelnik Niša, Zoran Perišić i direktor TO Niš, Uroš Parlić.
Na ovogodišnjem sajmu u Nišu predstavlja se preko 130 izlagača iz Srbije i regiona, turističke organizacije, turističke agencije i turoperateri koji ce predstaviti posebnu sajamsku ponudu za predstojecu letnju sezonu, kao i hotelijeri i klubovi ekstremnih sportova.
Drugog dana Sajma, u sredu 27. aprila, turističke organizacije Srbije i Niša organizuju 3. Konferenciju o avanturističkom turizmu i aktivnom odmoru u prirodi sa temom “Značaj razvoja avanturističkog turizma za lokalnu zajednicu i ekonomiju.♦