Turistička ponuda Srbije predstavljena u Seulu

Turistička ponuda Srbije predstavljena u Seulu

15/04/2016 Off By

Prisutnim predstavnicima turoperatora i medija iz Južne Koreje predstavljene su destinacije regiona, njihove specifičnosti, kao i mogućnosti organizacije kružnih tura i aranžmana za putovanja koji uključuju više zemalja u okruženju 


Sandra Vlatković


SREDINOM ove nedelje je u Seulu u hotelu „Four Seasons“ u okviru poslovne turističke radionice koju je organizovao  turoperator „Happy Tours“ iz Slovenije, Turistička organizacija Srbije (TOS) iskoristila je priliku da predstavi sveukupnu turističku ponude Srbije.

Prisutnim predstavnicima turoperatora i medija iz Južne Koreje predstavljene su destinacije regiona, njihove specifičnosti, kao i mogućnosti organizacije kružnih tura i aranžmana za putovanja koji uključuju više zemalja u okruženju.

Tokom radionice uspostavljeni su kontakti sa turoperatorima sa ovog tržišta i najavljena intenzivnija posećenost u narednom periodu, koja se zasniva na dobroj avio dostupnosti, većem interesovanju turista iz Koreje za putovanje u zemlje jugoistočne Evrope. Radionica na kojoj se predstavilo šest zemalja regiona izazvalo je veliko interesovanje organizatora putovanja sa tržišta Koreje, što je i bio razlog velikoj posećenosti ove poslovne turističke radionice.

Osim predstavnika TOS-a na radionici su učestvovale i kolege iz NTO Crne Gore, Slovenije, grada Dubrovnika, ali i predstavnici iz Bosne i Hercegovine, Turkish Airlines-a, kao i partnerske agencije Happy Tours iz regiona.♦