Sajam automobila i motocikala: zlatni Oskar dobio je Ford mustang

Sajam automobila i motocikala: zlatni Oskar dobio je Ford mustang

22/03/2016 Off By

 

OPET JE ŽIRI ZA IZBOR NAJFOTOGENIČNIJE HOSTESE POGREŠIO: ČLAN ŽIRIJA ŽELJKO RSTIĆ SVEČANO JE URUČIO  PLAKETU ZA NAJFOTOGENIČNIJU DEVOJKU MIJI MARJANOVIĆ. USLEDILO JE SLIKANJE, MIJA JE DOBILA VELIKI BUKET. I ONDA SE VRATILA NA MESTO. POSLE NEKOLIKO TRENUTAKA JEDAN ČLAN ŽIRIJA JOJ JE PRIŠAO I NEŠTO ŠAPNUO. MIJA JE USTALA I VRATILA SVOJU PLAKETU I BUKET CVEĆA NA STO PRED ŽIRIJEM.- POSLE NEKOLIKO MINUTA ANA PETROVIĆ PROGLAŠENA JE ZA NAJFOTOGENIČNIJU HOSTESU NA SAJMU


 

Info: RANKA ČIČAK

 

 

VEČERAS u 18 sati u svečanoj sali upravne zgrade Beogradskog sajma proglašeni su najbolji u autoindustriji u organizaciji Automobilskog foruma. Žiri su činili: predsednik Vladimir Martinović, predsednik Asocijacije tehničkih pregleda, Petar Nikolić, novinar i Čeda Brkić najuspešniji automobilista.


 

Među zlatnim plaketama i Oskarima najzanimljiviji je Oskar za super sportski automobil koji je pripao žutom Ford mustangu sa štanda Grand motorsa. Ovaj je auto prodat već u prvim minutima posle otvaranja Sajma. Oskar za super sportski motocikl dobio je Dukati X. Zlatna plaketa i Oskar data je proizvodu Galkaks za uspešan povratak na tržište. Gaslaks je brend auto ulja i antifriza.

OPET su bireane najlepše hostese i opet je bilo nesporazuma. U žiriju su bili predsednik Nebojša Stojanović, ustosportista, Željko Rstić, privrednik  i  Dajna Trifunović bivša misicsa Jugoslavije. Ponovo su imena koje je trebalo izabrati bila uz kovertu po brojevima. Međutim, finalistkinje kojima je već rečeno da dođu promenile su brojeve i mesta. Tako se dogodilo da  član žirija Željko Rstić svečano uruči  plaketu za najfotogeničniju devojku Miji Marjanović. Usledilo je slikanje, Mija je dobila veliki buket. I onda se vratila na mesto. Posle nekoliko trenutaka jedan član žirija joj je prišao i nešto šapnuo. Mija je ustala i vratila svoju plaketu i buket cveća na sto pred žirijem. Zatim se voditelj izvinio najavio pauzu i svi su čekali da se problem reši. Posle nkoliko minuta ponovljena je scena dodeljivanja plakete za fotogeničnost, ali ne Miji Marjanović – već Ani Petrović.

Za eleganciju plaketu je dobilla Biljana Damjanović. Za miss šarma – Milica Živković. Za drugu pratilju proglašena  je Renata Mekeš. Prva pratilja bila je Kristina Knežević.

Mija Marjanović dobila je titulu najlepše hostese na Sajmu. Voditelj se izvinio publici i rekao da se žiri zbunio jer su devojke promenile brojeve i mesta.♦