Uhapšen razbojnik: ako ga neko od oštećenih prepozna neka se javi policiji

Uhapšen razbojnik: ako ga neko od oštećenih prepozna neka se javi policiji

17/03/2016 Off By

POSTOJE OSNOVI SUMNJE DA JE S.S. DOLAZIO DO PRODAVNICA I TRAFIKA I UZ UPOTREBU NOŽA I FIZIČKU PRETNJU UZIMAO NOVAC OD OŠTEĆENIH, KAO I DA JE PRILAZIO ŽENAMA NA ULICI I OTIMAO IM TORBICE, NOVČANIKE I DRUGE LIČNE STVARI


Info: PRESS BIRO MUPA

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su S.S. (1974) zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji Beograda počinio više krivičnih dela teška krađa na drazak način i razbjništvo.

 

Postoje osnovi sumnje da je S.S. u novembru prošle godine oštećenoj prišao s leđa i iz ruke joj istrgao torbicu sa novčanikom, mobilnim telefonom i ličnim dokumentima.

Takođe, postoje osnovi sumnje da je S.S. dolazio do prodavnica i trafika i uz upotrebu noža i fizičku pretnju uzimao novac od oštećenih, kao i da je prilazio ženama na ulici i otimao im torbice, novčanike i druge lične stvari.

Deo predmeta iz krivičnih dela je pronađen i vraćen oštećenim građanima.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Imajući u vidu da postoje osnovi sumnje da je S.S. počinio više krivičnih dela razbojništva i teških krađa na drzak način, policija poziva oštećene građane koji ga prepoznaju na fotografiji da se jave na telefone: 011-2797-208 i 011- 2797-517.♦