Izbori 2016: Maja Gojković raspisala opštinske i gradske izbore

Izbori 2016: Maja Gojković raspisala opštinske i gradske izbore

07/03/2016 Off By

OVA ODLUKA NE VAŽI ZA ODBORNIKE SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA I ZA OPŠTINE ARANĐELOVAC, BOR, VRBAS, KOVIN, KOSJERIĆ, LUČANI, MAJDANPEK, MIONICA, MEDVEĐA, PEĆINCI


Info: RANKA ČIČAK

DANAS, tačno u podne, predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković raspisala je, pred okupljenim novinarima u holu Skupštine izbore za odbornike skupština gradova i opština:

-Raspisujemo izbore za 24 april, kada će biti održani izbori za poslanike Skupštine Srbije i izbori za Skupštinu AP Vojvodine. Ova odluka ne važi za odbornike skupština grada Beograda i za opštine Aranđelovac, Bor, Vrbas, Kovin, Kosjerić, Lučani, Majdanpek, Mionica, Medveđa, Pećinci. Tu su bili vanredni izbori od 2013. do 2015 godine.
Maja Gojković pozvala je građane da izađu 24. aprila na birališta, kako bi na svim nivoima vlasti izabrali svoje kandidate i odlučili o budućnosti Srbije, svoje dece i unuka. Poželela je fer i poštenu kampanju:
– Apelujem da kampanja bude pozitivna. Svi koji će biti izabrani, moraju imati na umu da odluke koje donose budu isključivo u korist Srbije. ♦