Zlatibor: otkrivena laborotorija za proizvodnju marihuane

Zlatibor: otkrivena laborotorija za proizvodnju marihuane

11/02/2016 Off By
ilustracija

POLICIJA JE PRETRESOM PRIVATNE KUĆE OSUMNJIČENOG D.N. (1984) U POTKROVLJU PRONAŠLA LABORATORIJU U KOJOJ JE NAĐENO 67 STABLJIKA MARIHUANE TEŽINE OKO 22 KILOGRAMA, 11 KILOGRAMA OBRANOG LIŠĆA KANABISA, DEVET KILOGRAMA SAMLEVENE MARIHANE, VIŠE OD 10 KILOGRAMA OSUŠENE, VIŠE OD 13 KILOGRAMA STABLJIKA I LIŠĆA KANABISA I JEDNA KESICA OD 20 GRAMA MARIHANE


Info:PRESS BIRO MUPA

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova otkrili su na Zlatibor laboratoriju za proizvodnju marihuana, plenili više od 66 kilograma te droge i uhapsili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom privatne kuće osumnjičenog D.N. (1984) u potkrovlju pronašla laboratoriju u kojoj je nađeno 67 stabljika marihuane težine oko 22 kilograma, 11 kilograma obranog lišća kanabisa, devet kilograma samlevene marihane, više od 10 kilograma osušene, više od 13 kilograma stabljika i lišća kanabisa i jedna kesica od 20 grama marihane.
Policija je oduzela i 46 lampi, devet ventilatora, grejalicu, pumpu za vodu, seckalicu za biljke, četiri karbon filtera, šest motora za vazduh sa aluminijumskim crevima, svesku sa upustvom za uzgoj marihuane i oko 516 većih i 449 manjih saksija.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Užicu.♦