Nikinci: vežba žandarmerije

Nikinci: vežba žandarmerije

09/02/2016 Off By

Ministar Stefanović je nakon vežbe pripadnika Žandarmerije, kojoj su prisustvovali i državni sekretar MUP-a Jana Ljubičić i rukovodstvo firme “Jugoimport”, rekao da modernizovana oklopna vozila policije sada imaju najviši nivo zaštite i da je policija dobila nove mogućnosti u borbi protiv terorizma i drugih bezbednosnih pretnji


 

Info: PRESS BIRO MUPA

MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Žandarmerije koji već nekoliko dana u tehničkom centru “Jugoimport SDPR-a” u Nikincima isprobavaju modernizovana i dodatno opremljena borbena oklopna vozila policije, koja će uskoro biti isporučena Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ministar Stefanović je nakon vežbe pripadnika Žandarmerije, kojoj su prisustvovali i državni sekretar MUP-a Jana Ljubičić i rukovodstvo firme “Jugoimport”, rekao da modernizovana oklopna vozila policije sada imaju najviši nivo zaštite i da je policija dobila nove mogućnosti u borbi protiv terorizma i drugih bezbednosnih pretnji.

“To je veoma važno zbog bezbednosti pripadnika Žandarmerije koji koriste ova vozila. Sa novim sistemom naoružanja koji je ugrađen, postigli smo standard kojim malo koja policija u regionu može da se pohvali” rekao je Stefanović.

Ministar je dodao da će MUP nastaviti saradnju sa “Jugoimportom” u mnogim projektima, a uskoro će građanima predstaviti i novu generaciju borbenih vozila.♦